Cégünkről

english
Kávéautomata Valdo Café Kávégép
  Főoldal
Cégünkről

  • Elérhetőségeink

Cégünkről

Cégünk, a Valdo Cafe egy magyarországi anyacég, mely kávégépek, kávéautomaták gyártásával, bérbeadásával, alapanyag ellátásával, és szervizelésével foglalkozik. Tevékenységünket a 90-es évek elején kezdtük Magyarországon, így a mai nap már elmondhatjuk, hogy több mint egy évtizedes múlttal, és tapasztalattal rendelkezünk a kávépiacon. Versenytársainkkal szemben jelentős előnyhöz juttat bennünket az, hogy a kávégépek gyártása is, és üzemeltetése is cégünkön belül zajlik, ez által olcsóbb árakat szabhatunk, ill. az egyedi igények kielégítésére is képesek vagyunk. Bátran kijelenthetjük, hogy kávégépeink, és italaink Európa szerte közkedveltek, ugyanis termékeinkkel jelenleg Németországban, Ausztriában, Horvátországban, Csehországban, Szlovákiában, és Romániában is jelen vagyunk. Cégünk nagy hangsúlyt fektet szolgáltatásainak teljességére, kávégépeink megbízhatóságára, az ehhez kapcsolódó szerviz háttér tökéletesítésére, és nem utolsó sorban az általunk kínált italok minőségére.
Folyamatosan törekszünk arra, hogy partnereinkkel hosszú távú, és gyümölcsöző kapcsolat alakuljon ki, mivel az Ő, és fogyasztóik elégedettsége cégünk sikerének záloga.
Célunk, hogy minden ügyfelünk egy, a mai igényeknek megfelelő, és magas színvonalat képviselő kávégéphez jusson, ennek hatására növelni tudja forgalmát, és vendégei elégedettségét.

A Cégünk garanciavállalása:
Oly mértékben bízunk a termékeinkben, hogy egy úgynevezett örökös garanciát vállalunk. Ez azt jelenti, hogy vevőinknek soha, semmilyen javítási költséget nem kell fizetnie. Ez a garancia tartalmazza az elhasználódó alkatrészeket is (amelyeket egy hagyományos garancia nem tartalmaz, sőt a kávégép vízkőtelenítse is, a garanciához tartozik).